ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ERASMUS KA1+

Το Γυμνάσιο Αγιάς παρουσιάζει σε ημερίδα τα αποτελέσματα του προγράμματος Erasmus KA1 + με τίτλο «ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ.» που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη & στην Μαδρίτη

κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολειού Αδαμοπούλου Παναγιώτα ΠΕ03, Γιαννοπούλου Αφροδίτη ΠΕ Ο5, Αμανατίδου Ειρήνη ΠΕ04.02, Ζαϊρέ-Καρανάσιου Αικατερίνη-Παρασκευή ΠΕ02, Καρύτσα Αντιγόνη ΠΕ02 & Μπεϊνά Ευαγγελία ΠΕ79.01(Συντονίστρια), οι οποίες ταξίδεψαν σε τρεις διαφορετικές ροές στην Ισπανία και επιμορφώθηκαν στο ITC (Βαρκελώνη)  & στο  Cervantes Training  (Μαδρίτη),  θα παρουσιάσουν στους εκπαιδευτικούς της Αγιάς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο τα αποτελέσματα-συμπεράσματα-καλές πρακτικές που αφορούν στο θέμα της σχολικής διαρροής.

Στην ίδια ημερίδα, η υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΔΔΕ Ν. Λάρισας κα. Τσίγκα Γεωργία θα αναφερθεί συνοπτικά στις ευκαιρίες που προσφέρουν τα προγράμματα Erasmus KA1+  και KA2 στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ενδιάμεσα, αλλά και στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση-ερωτήσεις προς τις εισηγήτριες.

Στους εκπαιδευτικούς που θα λάβουν μέρος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του ΚΠΕ του Γυμνασίου Αγιάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ