ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

bdr

Κύκλος εκδηλώσεων από τη Ν.Ε. του κόμματος σε όλο το νομό

Κύκλος εκδηλώσεων με θέμα: «Ποια είναι η άλλη ,η νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία έχει ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας; Τι αλλάζει ο «Κλεισθένης Ι»; Γιατί χρειάζεται ένα «νέο, ενωτικό και νικηφόρο δημοκρατικό ρεύμα πολιτικής αλλαγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;» ανοίγει στο νομό με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ,

ενώ η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στο καφέ «Ήδιστον», στην πλατεία της Νίκαιας.

Με αφορμή το διάλογο που ανοίγει παραχωρήθηκε στα γραφεία του κόμματος σχετική συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας, με τους ομιλητές να αναφέρονται στις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, αλλά και στο πετυχημένο πείραμα της Συμπαράταξης.

«Στόχος είναι η συγκρότηση ευρύτερων και συμμαχικών αυτοδιοικητικών εγχειρημάτων, στο πρότυπο του επιτυχημένου παραδείγματος της Συμπαράταξης», τόνισαν τόσο ο Συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Πέτρος Παπαγεωργίου, όσο και το μέλος της Ν. Ε., υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ για την Θεσσαλία, Μάνθος Σαρρής.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε τοποθέτηση του κ. Σαρρή, ο οποίος ανακοινώνοντας ότι αυτή την εβδομάδα ο «Κλεισθένης Ι» εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής έσπευσε να προσθέσει πως η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας δέχτηκε ήδη την πρώτη επίθεση διαστρέβλωσης των πρωτοβουλιών της, με αφορμή τον κύκλο αυτών των εκδηλώσεων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ