ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΑ 300€ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης για την ενοικίαση του συναυλιακού χώρου στον Αμπελώνα

Όπως πολύ σωστά αποδεικνύετε με έγγραφα, η δημοτική περιουσία του Τυρνάβου τυγχάνει μιας αναξιόπιστης διαχείρισης, που καθημερινά την απαξιώνει, παράγοντας αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα για τους δημότες.

Τελευταίο κρούσμα η συναυλία που θα γίνει στις 29/6/2018 σε τμήμα του Πάρκου Αγ. Γεωργίου στον Αμπελώνα, από την οποία ο Δήμος Τυρνάβου , ο παραχωρών δηλαδή τον χώρο, θα εισπράξει το τεράστιο ποσό των…300 ευρώ και θα πει και ευχαριστώ.

Φαίνεται πως η δημοτική αρχή έγινε αρκετά ” ευαίσθητη ” στις οικονομικές συναλλαγές που έχει με ιδιώτες και φροντίζει με το παραπάνω για την κερδοφορία των επιχειρηματικών τους συμφερόντων, χωρίς την παραμικρή αιδώ.Είναι, μάλιστα, παγκοίνως γνωστό ( ο  κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι) ότι κομβικής σημασίας πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, όπως είναι το Καρναβάλι και η Γιορτή Κρασιού,  έχουν καταστεί, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, πηγές υψηλής κερδοφορίας για ομάδες ιδιωτών, χωρίς ο Δήμος να αποκομίζει τα οικονομικά οφέλη που δικαιούται για την αναβάθμιση των υποδομών του τουλάχιστον.

Πολλές φορές, λοιπόν, ως “Δράση Πολιτών” , έχουμε ζητήσει την έλευση Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο , χωρίς να εισακουστούμε, προφανώς επειδή η δημοτική αρχή θέλει να κρύψει πράγματα και να αποφύγει ελέγχους.

Πάντως, προς αποκατάσταση της αλήθειας των πραγμάτων και προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, πρέπει να επισημάνουμε ότι η “Δράση Πολιτών”  ουδέποτε έδωσε την ψήφο και την συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του χώρου του Πάρκου του Αγ. Γεωργίου στην εταιρεία που διοργανώνει την συναυλία της 29ης Ιουνίου.Συνεπώς, η ομοφωνία της απόφασης, που αναφέρετε,  αφορά στους παρισταμένους και μόνο στο σχετικό Δημοτικό Συμβούλιο και όχι στο σύνολο των δημοτικών παρατάξεων.

Ας κλείσουμε, όμως, τη σύντομη παρέμβασή μας με μια ευχή. Ευχόμαστε στον κ. Σαρχώση να αξιοποιήσει τα 300 ευρώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε πεπεισμένοι πως η διοικητική του δεινότητα θα του επιτρέψει να κάνει ένα μεγάλο έργο με τα χρήματα αυτά, που λαμβάνει από τα φιλικά του επιχειρηματικά συμφέροντα.

 

Σε καλή μεριά του δήμου, κύριε Σαρχώση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ