ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18/06/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Συκουρίου  «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ».

Οι παλαίμαχοι του Δ.Τεμπών και της ΑΕΛ συναντήθηκαν, σε μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική γιορτή για να τιμήσουν τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος αναφέρθηκε στα 25 χρόνια προσφοράς & πορείας που είχε ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ότι με όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχε μια κοινή διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, και ευχαριστώντας τους μέσα από τα βάθη της καρδιάς του για αυτήν την τόσο όμορφη ημέρα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Γεώργιος Λαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι  κ. Ιωάννης Αργυρίου ,Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κώστας Νταφούλης ,Χρήστος Τσάτσαρης,Χρήστος Κακαγιάννης,Δημήτρης Τσέτσιλας,ο Γενικός Περιφερειακός αστυνομικός διευθυντης Θεσσαλίας κ.Ιωάννης Τόλιας ,ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας  κ.Βασίλης Καραπιπέρης,ο Διοικητής Τροχαίας Λάρισας κ.Σεραφείμ Καφετζής,ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας,πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής .
Νικητής του αγώνα οι παλαιμάχοι της ΑΕΛ  με σκορ 5-2 .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com