ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Μια ξεχωριστή γιορτή για όλα τα παιδιά! Η Εθελοντική  Ομάδα «ΣΤΗΡΙΞΗ» και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου «ντι ντιτ» σας προσκαλούν  την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 7.30΄μμ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ σε μια παιδική θεατρική παράσταση και πολύ παιχνίδι και χορό.

Η Θεατρική Παράσταση είναι βασισμένη στο παραμύθι της Άννας Κορτέση ¨ΝΙΝΑ Η ΛΕΜΟΝΙΤΑ¨, που μιλά για την σημαντικότητα της οικογένειας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φυλάτος».

Την θεατρική διασκευή έκανε η Νηπιαγωγός Μαρία Πατσιατζή, του Νηπιαγωγείου «ντι ντιτ»  και είναι μια παράσταση που θα την αγαπήσουν όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.

Πριν την παράσταση θα γίνει δημιουργικό παιχνίδι με κατασκευές  από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ντι ντιτ ¨Παι.δη¨ Αγ. Κωνσταντίνος ενώ μετά την παράσταση θα ακολουθήσει χορός και παιδικό πάρτι με τον DJ DANNY.

Σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στον χώρο θα μοιραστούν ΔΩΡΕΑΝ γλυκά, νερά και μπαλόνια.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

 

Βοήθησε και εσυ να έχουν, όλα τα παιδιά του κόσμου στο τραπέζι τους, ότι και τα δικά σου…

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: Λάδι, Βούτυρο, Γάλα Εβαπορέ, Δημητριακά, Ζυμαρικά, Όσπρια, Πάνες, Μωρομάντηλα.

Για την συλλογή των ειδών θα υπάρχει ειδικό καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ και ο Βρεφικός- Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγείο, Παιδότοπος και ΚΔΑΠ “Ντι τιτ”  προσκαλούμε όλους τους φίλους μας μικρούς και μεγάλους σε ένα ευχάριστο απόγευμα για να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας, να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε κάποια παιδιά που το έχουν ανάγκη και όλοι μαζί – μικροί και μεγάλοι – να περάσουμε το μήνυμα ότι ανθρωπιά και η διάθεση για προσφορά υπάρχουν ακόμη στην πόλη μας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ