ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

SONY DSC

Την κεντρική εκδήλωση των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών, με αφορμή τη λήξη της προπονητικής περιόδου 2017-2018, πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

Οι μικρές αθλήτριες του Συλλόγου ενθουσίασαν τους γονείς με τις επιδόσεις τους, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τα προγράμματά τους και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

SONY DSC

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ευχαριστεί θερμά, για τη βοήθειά τους σε όλες τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, τους χορηγούς του Συλλόγου, το ζαχαροπλαστείο «ΣΟΚΟΛΑ» (Χατζημιχάλη & Ρίζου), το ανθοπωλείο «ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ» (Ιωαννίνων 72), το κατάστημα «ΜΠΑΛΟΝΙ-ΜΠΑΛΟΝΙ» (Ηρ. Πολυτεχνείου 154, πλησίον Βόλου), το βιβλιοχαρτοπωλείο «PAPERBOOK» (Χατζημιχάλη 74), τα ταπητοκαθαριστήρια «CARPETCLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ» (10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου), το Φροντιστήριο «ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ» (Παπακυριαζή 47 και Μακρυχώρι Λάρισας) και τα καταστήματα ειδών ρυθμικής γυμναστικής, χορού και μπαλέτου «BALLERIE» (28ης Οκτωβρίου 20) και «ΧΟΡΟΣ» (Ασκληπιού 32).

SONY DSC
SONY DSC

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ