ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAKE NEWS ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ «ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ»

Μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ο Κ. Αγοραστός

«Είναι το fake news της χρονιάς και διεκδικεί «χρυσό βατόμουρο». Με τη φράση αυτή σχολίασε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε συνέντευξή του σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα»

και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Είναι γνωστοί αυτοί που τα γράφουν. Είναι οι κομματικοί οι οποίοι μέχρι το 2014 καλούσαν τους πολίτες να εκφράσουν τη λαϊκή οργή», επισήμανε και παρέπεμψε στο σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή»:

«Το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή» σήμερα το λέει καθαρά: «Οι βίαιες αποδοκιμασίες εναντίων πολιτικών ήταν εργαλείο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της κρίσης». Αυτό το εργαλείο εμείς το αποδοκιμάζουμε. Όσο και αν αρμόζει το «έσπειραν ανέμους θερίζουν θύελλες», δεν επιχαιρόμαστε για τον κατήφορο που έχει η χώρα.

Συνεπώς, καταδικάζουμε γιατί δεν ωφελεί τη χώρα. Προσωπικά, ούτε συμφωνούσα ούτε συμφωνώ με τους προπηλακισμούς και τα «ου».Καταδικάζουμε και τους διχαστικούς τακτικισμούς, το συγκρουσιακό κλίμα, διότι εμείς στηριζόμαστε στη δημιουργία, τη σύνθεση και την ενότητα».

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους σχετικά με το συμβάν στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ ξεκαθάρισε: «Ούτε εγώ ούτε στελέχη της Περιφέρειας είμαστε παρόντες στην αίθουσα εκείνη την ώρα.

Όσον αφορά την ημερίδα, δεν ήταν της Περιφέρειας» όπως ψευδώς υποστηρίζει ο συντάκτης της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Περιφέρεια τη συνδιοργάνωσε με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο (ΓΕΩΤEΕ), το Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας, την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, καθώς και τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Θεσσαλίας, για την νέα ΚΑΠ γιατί εμείς πιστεύουμε στη δημοκρατία, τη συμμετοχή και τον διάλογο ώστε εκείνοι που θα υλοποιήσουν να κληθούν και να αποφασίσουν».

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε:

«Η ευθύνη είναι μεγάλο πράγμα και βαρύ. Χρειάζεται λεβεντιά και ειδικά σε μια χώρα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικεύεται στην αποποίηση των ευθυνών. Δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους επειδή βλέπουν το εκλογικό σώμα και τους πολίτες απογοητευμένους και αγανακτισμένους από την κυβέρνηση καθώς νιώθουν προδομένοι για τρίτη φορά, πρώτα στο Μνημόνιο, δεύτερο στο δημοψήφισμα και τρίτο στην αναγνώριση των Σκοπίων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ