ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΩΣΙΒΙΟ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΩΣΗ Ο κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Νέα επίθεση στον περιφερειάρχη από το γραφείο Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας παραποιεί συνειδητά την αλήθεια, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλεί … “fake news” την πραγματικότητα!

Επιλέγοντας τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης για να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, χρησιμοποιεί την προσφιλή του πρακτική να «πετάει την μπάλα στην εξέδρα».

Επιχειρώντας να αποποιηθεί των ευθυνών του για τον λεκτικό προπηλακισμό που υπέστη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος, από «γνωστά – άγνωστα» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, «δείχνει» τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων και οργανώσεων που μετείχαν στην εκδήλωση, ενώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η διοργανώτρια αρχή και η πρόσκληση που στάλθηκε φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ιδίου.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Αγοραστός πρωτοστατεί στην έξαρση ακραίων φαινομένων του τελευταίου διαστήματος. Υπενθυμίζουμε ότι υποδέχθηκε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με κραυγές του τύπου «η Ελλάδα θα γίνει Καταλωνία», ενώ κατηγόρησε δημόσια τον Πάνο Σκουρλέτη ότι «καταστρέφει την Αυτοδιοίκηση και την χώρα»!

Παράλληλα, επιτίθεται επανειλημμένα και με χυδαίο τρόπο εναντίον του περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, σ. Γιώργου Σταμπουλή, απλά γιατί ο αιρετός ασκεί τον θεσμικό του ρόλο, ελέγχοντας τις πράξεις της Περιφερειακής Αρχής. Επιμένει όμως να τηρεί ένοχη σιωπή στα τρία (όχι και τόσο) αναπάντητα ερωτήματα που του έχουν τεθεί για την ΚΕΚΑΝΕΜ.

Εντωμεταξύ, με τη στάση του στο Μακεδονικό ζήτημα, φαίνεται ότι επιφυλάσσει για τον εαυτό του και ρόλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, πέρα από αυτόν του «Αυτοκράτορα – Μονοκράτορα» που επίσης συντηρεί.

Ο κ. Αγοραστός φέρει ακέραια την ευθύνη για τις πρακτικές οξύτητας που παρατηρούνται και στην περιοχή μας. Προφανώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η εν λευκώ διοίκησή του, με την Απλή Αναλογική, έχει τελειώσει οριστικά, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι και η παράταξή του άρχισε να φυλλοροεί!

Οι δημοκρατικοί πολίτες αυτού του τόπου έχουν πλέον βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ηδη οι διεργασίες για μια νέα Περιφέρεια έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα αποδώσουν καρπούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ