ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ΕΚΝΛ απέστειλε η Παλαιστινιακή Πρεσβεία στην Αθήνα, για την αλληλεγγύη της στο λαό της Παλαιστίνης όπως αυτή εκφράστηκε με τη θέση του ΕΚΛ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ αλλά και για τις φονικές επιθέσεις κατά αμάχων στη Γάζα.

Στην επιστολή που υπογράφει ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής του κράτους της Παλαιστίνης Πρέσβης Marwan Toubassi αναφέρονται τα εξής:

“Σας στέλνω τους θερμούς χαιρετισμούς μου, και έχω την τιμή να σας ευχαριστήσω για τις θέσεις που εκφράσατε κατά της απόφασης του Τράμπ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, καθώς επίσης για τις θέσεις σας κατά των δολοφονικών επιθέσεων των Ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων κατά του άμαχου Παλαιστινιακού λαού.

Η στάση σας αυτή υποδηλώνει για μία ακόμη φορά τη συμπαράσταση και τη στήριξη σας στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Ευχόμαστε στον φίλο Ελληνικό λαό, κάθε πρόοδο και ευημερία. Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής, για να ανανεώσω, τη διαβεβαίωση του σεβασμού και της εκτίμησης μου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ