ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΣΟΥ

Ο γιατρός της καρδιάς μας είχε μία ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά

Συμπληρώθηκε σήμερα ο πρώτος χρόνος πετυχημένης λειτουργίας για το καρδιολογικό ιατρείο του Ανδρέα Ξηρομερίσιου στη Λάρισα, που άρχισε να γίνεται σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό ο ιδιαίτερα αγαπητός γιατρός σημειώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου αυτόν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας ήταν πολύ μεγάλη.

Αλλωστε όταν λειτουργείς σε ένα άνετο χώρο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και διαθέτεις άρτιες επιστημονικές γνώσεις είναι τουλάχιστον φυσιολογικό να χαίρεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Πάντως η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ιατρείου συνέπεσε και με ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός αφού ο γιατρός και η σύζυγός του Αικατερίνη Κιοσσέ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα πανέμορφο κοριτσάκι πριν από 45 ημέρες.

Το ιατρείο του Ανδρέα Ξηρομερίσιου που βρίσκεται στην οδό Κενταύρων 2Α, έναντι του Αγίου Αχιλλίου, διαθέτει φορητό υπέρηχο, μηχανήματα για τεστ κόπωσης, Holter ρυθμού,

Holter πίεσης, triplex καρδιάς, όλα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ ο γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του πέραν του ιατρείου σε ιδιωτικές κλινικές της Λάρισας, αλλά και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αίαντα και του Αργυροπουλίου, ενώ κάνει βλέπει ασθενείς κατόπιν ραντεβού στον Τύρναβο.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου λειτουργίας του ιατρείου ο κ. Ξηρομερίσιος, μέσω του paidis.com απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά του που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στην τοπική κοινωνία που τον τίμησε και τον αγκάλιασε με την εμπιστοσύνη της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ