ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ ΣΤΗΝ ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, κ. Δημήτριος Τζώρτζης και η Διευθύντρια Παρακολούθησης Θυγατρικών, κα Κυριακή Καρακίτσου, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ όπου ενημερώθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και τα Διευθυντικά Στελέχη για την πορεία της διείσδυσης του φυσικού αερίου,

την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του δικτύου διανομής και τους κύριους άξονες του επενδυτικού πλάνου της Εταιρείας για την επόμενη πενταετία.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Μπούρα και τα μέλη του Δ.Σ., κατά την οποία εκφράστηκε η ικανοποίηση για τα θετικά αποτελέσματα της Εταιρείας και το αξιόλογο έργο της διοίκησης.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων της ΔΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, περιελάμβανε την παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Καλοχώρι, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προσομοίωση του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, και την επίσκεψη στον πλέον σύγχρονο τεχνολογικά Σταθμό Αποσυμπίεσης φυσικού αερίου της Εταιρείας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά, κ. Γιάννη Καραγιάννη.

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια της ΕΔΑ ΘΕΣΣ είναι πρωτοποριακά κέντρα εκπαίδευσης και έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την κατάρτιση του προσωπικού και όλων των συνεργαζόμενων φορέων. Αναφορικά με τους σταθμούς αποσυμπίεσης φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, αποτελούν πρότυπο εγκατάστασης στην Ευρώπη, έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και πρόκειται για τις πρώτες εγκαταστάσεις CNG στην Ελλάδα.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έγινε αναφορά στο οργανωτικό μοντέλο, στην άρτια δομή και στην εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών όπως το σύστημα αξιολόγησης προσωπικού. Όπως επισημάνθηκε, η συσσωρευμένη εμπειρία της Εταιρείας σε συνδυασμό με την οργάνωση και τις νέες τεχνολογίες, εξασφαλίζουν την περαιτέρω ασφαλή ανάπτυξη του δικτύου, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2018-2022 και δημιουργούν προστιθέμενη αξία με πολλαπλά οφέλη στο κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Τζώρτζης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία και τα θετικά αποτελέσματα της Εταιρείας. Τόνισε δε, ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών αφού το ποσοστό διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές Αδείας έχει ξεπεράσει το 54% του πληθυσμού. Τέλος, επιβεβαίωσε την πλήρη στήριξη της ΔΕΠΑ στο 5ετές πρόγραμμα επενδύσεων της Εταιρείας, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και τις καινοτόμες ενέργειες που υλοποιεί για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε υφιστάμενες και νέες περιοχές της Αδείας τόσο για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης όσο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ