ΠΕΡΣΥΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Η απάντηση του Κ. Κοντσιώτη* στην επιστολή του Δ. Γεωργούση

Ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου 2018, ο κ. Γεωργούσης, ακολουθώντας την τακτική του Γκαίμπελς “λέγε-λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει”, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να αλλάξει τη συζήτηση θολώνοντας τα νερά.

Μετά από 6 και πλέον μήνες, επανέρχεται στη δήλωσή του στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. (21/11/2017), την οποία είχα χαρακτηρίσει “ξαναζεσταμένο φαγητό” τότε, όταν με δόλιο τρόπο κάποιο μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. τη διέρρευσε στον Τύπο για να πλήξει εμένα. Φυσικά, η απάντηση δόθηκε.

Πέρα από τις ανακρίβειες και τα ψέματα που αναφέρει στο κείμενό του, ότι τάχα κανένα μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. δεν αμφισβήτησε τη δήλωσή του, ενώ ο ίδιος ήταν απών (ας διαβάσει τα πρακτικά και να μην εμπιστεύεται τους συντρόφους του), ότι τάχα ο υπάλληλος ενημέρωσε την άλλη μέρα εμένα (έγινε το αντίθετο μετά από αρκετές μέρες), ότι το σύστημα δήθεν χρησιμοποιούνταν πέραν της δεκαετίας για τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών, για το σήμερα και την ουσία δεν αναφέρει τίποτα.

Ζώντας σε εικονική πραγματικότητα και δημιουργώντας σενάρια συνωμοσιολογίας, ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να προσθέτει κανένα νέο στοιχείο, παρά μόνο το ότι δημοσίως δηλώνει ότι δεν θεωρεί τίποτα και κανέναν ύποπτο!!!

Για το ότι η δίκη η οποία είχε οριστεί στις 6/6/2018 και δεν έγινε, με αποκλειστική ευθύνη της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας, δε λέει ούτε κουβέντα. Έτσι αντιλαμβάνεται την ισονομία και τη χρηστή διοίκηση ο κ. Γεωργούσης;

Να βγαίνει μια δυσμενής απόφαση χωρίς προηγούμενη ακρόαση από τον Προϊστάμενο, ο υφιστάμενος να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και να περιμένει την κρίση της και ο Προϊστάμενος να προσπαθεί και τελικά να καταφέρνει την αναβολή της δίκης.

Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης, αλλά ο κ. Γεωργούσης, για να βοηθήσει τη διοίκηση που τον διόρισε μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε., σερβίρει πάλι το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;

*MSc Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, Αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com