ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ

Το απόγευμα της Τρίτης , 19 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Δομένικου εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών του σχολείου.

Στην εκδήλωση μαθητές παρουσίασαν δρώμενα & πειράματα Φυσικής – Χημείας  με θέμα «ΦΩΣ & ΧΡΩΜΑ», ενώ  η θεατρική ομάδα του σχολείου καταχειροκροτήθηκε στην παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ελασσόνας, Διδασκάλου Ηλίας, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Φ. Θεσσαλίας, Μαλάκος Σταμάτης, , ο Διευθυντής του ΓΕΛ Δομενίκου,Φανίκος Αστέριος , εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου Δομενίκου, οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Λάρισας, Παναγιώτου Νικόλαος & Δουκάκης Αντώνιος, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ελασσόνας, Τσουκαρέλας Νικόλαος, ο Πρόεδρος & τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πλήθος γονέων και μαθητών .

Την ευθύνη για την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν οι εκπαιδευτικοί Νασίκα Ελευθερία, Φυσικός και Αντωνιάδου Βαρβάρα, Βιολόγος.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδιά με ζωντανή μουσική στην αυλή του σχολείου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ