ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Πέμπτη αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

Στη συνάντηση οι στρατιωτικοί ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου και για την κατάσταση της αγοράς της Λάρισας και  από την πλευρά τους ενημέρωσαν το Σύλλογο για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δύο σωματεία και εξετάσθηκαν προοπτικές συνεργασίας επ’ ωφελεία των μελών εκατέρωθεν. Κοινώς αποδεκτή άποψη ήταν ότι τα μνημονιακά χρόνια έπληξαν πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά στάθηκαν και αφορμή για συνεργασίες και αλληλοβοήθειες.

“Η ΕΣΠΕΘ οφείλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για τη φιλοξενία στο χώρο τους και  αναμένει με χαρά την υλοποίηση της συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής αγοράς της Λάρισας δίνοντας παράλληλα προνόμια  στα μέλη – συναδέλφους στρατιωτικούς”, σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της ΕΣΠΕΘ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σίνης, η Γεν. Γραμματέας κ. Ελένη Λιάγκουρα,  ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, τα μέλη κ. Αθανάσιος Μαργαρίτης και κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος και από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το Μέλος κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com