ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καθηγητές του ΓΕΛ Τυρνάβου στο πλοίο της επιστροφής τους από μονή στην Εύβοια, αφού μεταξύ των επιβατών ήταν και ο γνωστός ηθοποιός και παίκτης του survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος, με τον οποίο έσπευσαν να φωτογραφηθούν αλλά και να συνομιλήσουν.

Ο ίδιος ο Παπαργυρόπουλος έδειξε να ευχαριστιέται για τη συνάντηση αυτή και έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο instagram:

«Σήμερα, στην επιστροφή μου προς Αθήνα , είχα την τιμή να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τους καθηγητές του ΓΕ. Λυκείου Τυρνάβου. Καθηγέομαι = κατά + ἡγέομαι (οδηγώ,δείχνω το δρόμο). Κύριοι Καθηγητές σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δείξατε , τα καλά σας λόγια έχουν ιδιαίτερη αξία για εμένα καθότι εσείς είστε οι «οδηγοί» και οι φωτοδότες· μέσα από εσάς μπορεί η νέα γενιά να αποκτήσει ήθος , αξίες , ευγένεια, συμπόνια αλλά και θάρρος και δυναμικότητα ώστε ο κάθε ένας από εμάς σμιλεύοντας τον ίδιο του τον εαυτό με αρετές να αφήνει ετούτο τον τόπο καλύτερο απ’ ότι τον βρήκε.

Σας ευχαριστώ και πάλι . Υ.Γ : Μιας που είμαστε στο τέλος των πανελληνίων , καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς τους survivors των εξετάσεων!!!»

Πάντως και οι καθηγητές δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνάντηση με έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της δημοφιλούς τηλεοπτικής παραγωγής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ