ΕΡΓΑ ΣΕ ΓΑΛΗΝΗ – ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Την αποπεράτωση των έργων που αφορούν στην αποκατάσταση κατεστραμμένων  δρόμων στις τοπικές κοινότητες Γαλήνης και Πλατυκάμπου και την εξέλιξη της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Πλατυκάμπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σε επίσκεψή του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. 

Συγκεκριμένα στη Γαλήνη αποκαταστάθηκαν κατεστραμμένοι δρόμοι από πλημμυρικά φαινόμενα, ο ένας περιμετρικά της πλατεία της Γαλήνης ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε και κατασκευάστηκαν εκατέρωθεν κρασπεδόρειθρα και ο άλλος εντός του οικισμού συνολικού μήκους 350 μέτρων που επιστρώθηκε με 3Α και στη συνέχεια ασφαλτοστρώθηκε. Το κόστος του έργου είχε προϋπολογιστεί στις 74.400 Ευρώ.

Στον Πλατύκαμπο κατεστραμμένοι δρόμοι από πλημμυρικά φαινόμενα αποκαταστάθηκαν. Ειδικότερα, δρόμος 200 μέτρων πλησίον του Γυμνασίου – Λυκείου ασφαλτοστρώθηκε και κατασκευάστηκαν εκατέρωθεν του δρόμου κρασπεδόρειθρα και πεζοδρόμια και άλλος δρόμος εντός του οικισμού  μήκους 400 μέτρων επιστρώθηκε με 3Α. Κι αυτό το έργο είχε προϋπολογιστεί στις 74.400 Ευρώ.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Πλατυκάμπου όπου εκτός των άλλων παρεμβάσεων θα κατασκευαστούν διάδρομοι και μονοπάτια τα οποία θα πλακοστρωθούν. Αυτό το έργο έχει προϋπολογιστεί στα 12.730 Ευρώ.

Ο δήμαρχος και οι πρόεδροι των ΤΚ Γαλήνης και Πλατυκάμπου Κων/ος Κατσικάρης και Δημήτρης Καρατσίβος εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την περάτωση αλλά και πρόοδο των έργων. Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης και Τεχνικών Έργων Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, η μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σταυρούλα Τάχατου και τοπικοί παράγοντες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ