ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λάρισας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η αγανάκτηση των πολιτών, η δικαιολογημένη οργή τους για όσα φαιδρά και θλιβερά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας, τόσο στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, με αδιανόητες εθνικές υποχωρήσεις, άνευ του ελάχιστου ανταλλάγματος, όσο και στον εσωτερικό τομέα της οικονομίας, με νέο Μνημόνιο

που κατ’ ουσίαν υιοθέτησε η Κυβέρνηση, δυσαρεστεί τους «υπεύθυνους» υπουργούς, βουλευτές και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.

Δυστυχώς, τις τραγικές ευθύνες της προσπαθεί να ρίξει στις «πλάτες» άλλων, δημιουργώντας δήθεν εντυπώσεις κατευθυνόμενων διαμαρτυριών από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα απέναντι σε ανθρώπους που είναι πετυχημένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα «fake news» που επινοούν, δείχνουν πανικό και φόβο.

Όμως η νοοτροπία αυτή, βρίσκεται μακριά από τις αντιλήψεις και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας. Οι κουκουλοφόροι, μπαχαλάκηδες και ρουβίκωνες ανήκουν στον ιδεολογικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ταιριάζουν στην δική του πολιτική θεωρία.

Οι οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών, σαφώς και δεν προήλθαν, ούτε καν υποκινήθηκαν, από την Νέα Δημοκρατία.

Ας απαντήσει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει εκλεγμένος του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που αμείβεται με 1000 ευρώ ανά συνεδρίαση από το Υπερταμείο, διορισμένος από την Συγκυβέρνηση, όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε στη Βουλή;

Η κυβέρνηση και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει τον κατήφορο της επιστροφής εκεί που ανήκουν, στην αντιπολίτευση.

Είναι, λοιπόν, χρέος όλων μας να περισώσουμε ότι έχει απομείνει από την αξιοπρέπεια της Πατρίδας και του Έλληνα, με την όσο το δυνατόν γρηγορότερη προσφυγή στις κάλπες, διότι ένα κόμμα και μια κυβέρνηση, χωρίς κοινωνικό έρεισμα και αποδοχή από τον Λαό, δεν μπορεί να κρατάει στα χέρια της την τύχη ενός ολόκληρου Έθνους.

Η παραπαίουσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλει να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα και όχι να μεταθέτει τις ευθύνες της αποτυχίας της σε άλλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ