ΣΕ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ Δ. ΣΒΕΡΩΝΗ

Με αιχμή του δόρατος το Μακεδονικό και στόχο την αξιοποίηση της δεξαμενής των δεξιότερων της δεξιάς ψηφοφόρων παρουσιάστηκε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη νέος κομματικός φορέας με την ονομασία «Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση» (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε).

Η νέα απόπειρα ξεκίνησε από «δυσαρεστημένους» της Χ.Α και των ΑΝΕΛ, ενώ στο Πολιτικό Συμβούλιο μεταξύ άλλων φιγουράρει και το όνομα της εκλεγμένης με τη Χ.Α (το 2015) Λαρισαίας δικηγόρου Δ. Σβερώνη.

Όσο για τα ονόματα αυτών που πλαισιώνουν τον πρόεδρο της ΠΑΤΡΙΕ και πρώην ευρωβουλευτή της Χ.Α Ελ. Συναδινό, στο πλευρό του βρίσκεται ο επίσης πρώην της ΧΑ και πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας Δ. Κουκούτσης, ενώ μέλη του ΠΣ είναι ο πρώην των ΑΝΕΛ και γνωστός δικηγόρος Β. Καπερνάρος, όπως και ο επίσης πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Καστοριά Σ. Κουμπάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η ιδρυτική ομάδα της ΠΑΤΡΙΕ προτίθεται να κινηθεί για την προσέγγιση και εν ενεργεία βουλευτών, που μάλιστα εμφανίζουν ιδιαίτερη «κινητικότητα» στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ενώ ήδη ήρθε και η πρώτη… πόρτα, αφού ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος είπε «όχι» σε πρόταση που του έγινε.

Αναμένονται εξελίξεις στα… δεξιά, με τη ΝΔ προς το παρόν να παρακολουθεί «δίχως ανησυχία», όπως παρατηρεί έμπειρο στέλεχος.

Για να δούμε, πόσο ανεξάντλητη πια αυτή η περίφημη «δεξαμενή» δεξιών ψηφοφόρων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ