ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΕΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ) Γ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Η Υφυπουργός κάλεσε τον νέο Γενικό Διευθυντή να εργαστεί για την ανάδειξη και την ενίσχυση του ρόλου του ιστορικού Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και του ευχήθηκε η θητεία του να είναι γόνιμη και να αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη για το σύνολο των πολιτών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ  Α. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Γεννήθηκε τo 1958

Είναι:

– Πτυχιούχος Οικονομολόγος της ΑΒΣΘ / Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

– Πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ Eκπαιδευτικών  επιστημών

– Εκανε Μεταπτυχιακές σπουδές Μάστερ – MSc στην Αγροτική Οικονομία με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπόριο του University of London/UK, με υποτροφία του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

– Γνωρίζει άριστα την Αγγλική Γλώσσα

– Εργάστηκε ως Eιδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το 1998 έως σήμερα   και ήταν εκπρόσωπος στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Περιφερειών ΠΟΠ-ΠΓΕ ποιοτικών προϊόντων AREPO.

– Διετέλεσε Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας (2002-2007)

– Διετέλεσε Διευθυντής της Διαχειριστικής Αρχής των Ευρωπαϊκών διακρατικών Προγραμμάτων της χώρας Interreg (2011-2015) & εκπρόσωπος της χώρας στις Kοινές Επιτροπές Παρακολούθησης των διακρατικών Προγραμμάτων συνεργασίας της Ελλάδας με τις Ευρωπαϊκές χώρες, της Βαλκανικής και της Μεσογείου.

– Διετέλεσε Προϊστάμενος Εξαγωγών και Εμπορίας, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας, Tιρνάβου, Αγιάς και της Γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος (1990-1997)

-Διετέλεσε επίσης:

Μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου της ΦΕΑΠΘ (Φοιτητικής Ενωσης Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) τα έτη 1979-81

Αντιπρόεδρος του ΙΑΓΕ – Ινστιτούτου Αγροτικών Ερευνών Ελλάδας (1997-2001)

Aντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ειδικών Επιστημόνων  (2008-2015)

Συντονιστής της Eθνικής διεπαγγελματικής επιτροπής για την κατοχύρωση της Φέτας και των ΠΟΠ-ΠΓΕ παραδοσιακών και ποιοτικών προϊόντων στις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ (1999-2002 & 2017).

– Eχει διδάξει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στα έτη 2016-17: Προγράμματα ΕΣΠΑ και Διοίκηση βάση Αντικειμενικών στόχων και στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στα έτη 1996-2000: Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Διοίκηση Προσωπικού και Τουριστική Οικονομία

– Εχει συμμετάσχει, με επιστημονικές εισηγήσεις, μελέτες και άρθρα, σε δεκάδες συνέδρια δημόσιων, κοινωνικών και επιχειρηματικών φορέων και Δικτύων τους σε Περιφερειακό, Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com