ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ – KA1 ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος ERASMUS+ KA1 του Γυμνασίου Αγιάς σε ημερίδα που διοργανώθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

Η έναρξη και ο χαιρετισμός πραγματοποιήθηκε  από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Αγιάς κ. Χαρμάνη Αναστάσιο ΠΕ79.01, και κατόπιν έγινε εκτενής αναφορά των προγραμμάτων ERASMUS+ και του ρόλου τους στη σχολική εκπαίδευση από την κ. Τσίγκα Γεωργία ΠΕ02, Υπεύθυνη προγραμμάτων Erasmus + της Δ.Δ.Ε. Λάρισας.

Το πρόγραμμα αφορούσε: 1) «Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις» που παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ. Αδαμοπούλου Παναγιώτα ΠΕ03 και κ. Γιαννοπούλου Αφροδίτη ΠΕ05 οι οποίες ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας 2) «Καθοδήγηση σε εκπαιδευτικά πλαίσια για τον περιορισμό της μαθητικής διαρροής» που παρουσίασε η εκπαιδευτικός κ. Καρύτσα Αντιγόνη ΠΕ02 3)

«Καθοδήγηση εκπαιδευτικών στη διαχείριση μαθητών από μειονοτικά περιβάλλοντα» που παρουσίασε η εκπαιδευτικός κ. Ζαϊρέ – Καρανάσιου Αικατερίνη ΠΕ02 και 4)  «Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης ( EFT)» που παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί κ. Μπεϊνά Ευαγγελία ΠΕ79.01 (συντονίστρια του όλου προγράμματος) και κ. Αμανατίδου Ειρήνη ΠΕ04.02, οι οποίες ταξίδεψαν στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΠΕ Γυμνασίου Αγιάς, ακολούθησε μικρή δεξίωση  και στους παρακολουθήσαντες δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ