ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελεγχόμενη η κατάσταση στα παράλια του νομού

Σε εξέλιξη βρίσκονται σε όλο το νομό τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ καταρρακτώδης ήταν η βροχή που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρισα.

Σε φθινοπωρινό σκηνικό, με βροχή και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας ξύπνησαν το πρωί της Τρίτης οι Λαρισαίοι, ενώ η βροχόπτωση αναμένεται να συνεχισθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας παρά την έντονη βροχόπτωση τουλάχιστον προς το παρόν δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα στην πόλη, ενώ ανάλογο σκηνικό με έντονα φαινόμενα καταγράφεται και στα παράλια του νομού, με κατοίκους και επισκέπτες να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά στις περιοχές κοντά σε ρέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η κατάσταση στα παράλια παραμένει ελεγχόμενη, ενώ τα ρέματα είναι προς το παρόν προσβάσιμα.

«Περιμένουμε έντονα φαινόμενα μετά το μεσημέρι, ενώ σε επιφυλακή παραμένουν και τα μηχανήματα του δήμου», δήλωσε στο paidis.com ο αντιδήμαρχος Αγιάς Β. Λέτσιος, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον αντιδήμαρχο Γ. Γιάνναρο αναφορικά με την κατάσταση στο Δ.Κ Ευρυμενών η βροχή ξεκίνησε γύρω στις 9 το πρωί, με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα μηχανήματα να βρίσκονται σε επιφυλακή, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται προς το παρόν η οποιαδήποτε επέμβαση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com