ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΕΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ) Γ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Η Υφυπουργός κάλεσε τον νέο Γενικό Διευθυντή να εργαστεί για την ανάδειξη και την ενίσχυση του ρόλου του ιστορικού Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και του ευχήθηκε η θητεία του να είναι γόνιμη και να αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη για το σύνολο των πολιτών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ  Α. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Γεννήθηκε τo 1958

Είναι:

– Πτυχιούχος Οικονομολόγος της ΑΒΣΘ / Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

– Πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ Eκπαιδευτικών  επιστημών

– Εκανε Μεταπτυχιακές σπουδές Μάστερ – MSc στην Αγροτική Οικονομία με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπόριο του University of London/UK, με υποτροφία του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

– Γνωρίζει άριστα την Αγγλική Γλώσσα

– Εργάστηκε ως Eιδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το 1998 έως σήμερα   και ήταν εκπρόσωπος στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Περιφερειών ΠΟΠ-ΠΓΕ ποιοτικών προϊόντων AREPO.

– Διετέλεσε Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας (2002-2007)

– Διετέλεσε Διευθυντής της Διαχειριστικής Αρχής των Ευρωπαϊκών διακρατικών Προγραμμάτων της χώρας Interreg (2011-2015) & εκπρόσωπος της χώρας στις Kοινές Επιτροπές Παρακολούθησης των διακρατικών Προγραμμάτων συνεργασίας της Ελλάδας με τις Ευρωπαϊκές χώρες, της Βαλκανικής και της Μεσογείου.

– Διετέλεσε Προϊστάμενος Εξαγωγών και Εμπορίας, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας, Tιρνάβου, Αγιάς και της Γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος (1990-1997)

-Διετέλεσε επίσης:

Μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου της ΦΕΑΠΘ (Φοιτητικής Ενωσης Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) τα έτη 1979-81

Αντιπρόεδρος του ΙΑΓΕ – Ινστιτούτου Αγροτικών Ερευνών Ελλάδας (1997-2001)

Aντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ειδικών Επιστημόνων  (2008-2015)

Συντονιστής της Eθνικής διεπαγγελματικής επιτροπής για την κατοχύρωση της Φέτας και των ΠΟΠ-ΠΓΕ παραδοσιακών και ποιοτικών προϊόντων στις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ (1999-2002 & 2017).

– Eχει διδάξει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στα έτη 2016-17: Προγράμματα ΕΣΠΑ και Διοίκηση βάση Αντικειμενικών στόχων και στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στα έτη 1996-2000: Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Διοίκηση Προσωπικού και Τουριστική Οικονομία

– Εχει συμμετάσχει, με επιστημονικές εισηγήσεις, μελέτες και άρθρα, σε δεκάδες συνέδρια δημόσιων, κοινωνικών και επιχειρηματικών φορέων και Δικτύων τους σε Περιφερειακό, Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ