ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Κατολισθήσεις στο Σκλήθρο

Βρίσκουν σιγά-σιγά τους ρυθμούς τους τα παράλια του νομού που το μεσημέρι «χτυπήθηκαν» για μια ακόμη φορά από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να φουσκώσουν χείμαρροι προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Ήδη η στάθμη του νερού στα ρέματα του Αγιοκάμπου και Βελίκας έχει πέσει κατά πολύ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά αν και με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ μηχανήματα του δήμου απομακρύνουν συνεχώς φερτά υλικά που «κατέβασαν» τα ρέματα.

Επί ποδός βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, με τις μικροδιακοπές στην παροχή ρεύματος να αποτελούν συχνό φαινόμενο τις τελευταίες ώρες.

Τέλος ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται προς το Σκλήθρο Αγιάς, αφού ο δρόμος έχει αποκλεισθεί λόγω κατολισθήσεων και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο μέσω Ελάφου.

«Προς το παρόν τα φαινόμενα βρίσκονται μεν σε ύφεση αλλά παραμένουν σε εξέλιξη οπότε και δεν μπορούμε να επέμβουμε στο Σκλήθρο», δήλωσε στη σελίδα ο αντιδήμαρχος Αγιάς Β. Λέτσιος, τονίζοντας πως όλες οι υπηρεσίες θα παραμείνουν σε επιφυλακή μέχρι και την ολοκληρωτική εξασθένιση της κακοκαιρίας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ