ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνεχίστηκαν στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Τυρνάβου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Ετσι ο παιδικός σταθμός Αμπελώνα παρουσίασε στην όμορφη αυλή του το”καλοκαίρι στο νησί”, ενώ τα παιδιά του Α΄Παιδικού σταθμού Τυρνάβου στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο  παρουσίασε το “μου’ ταξες ταξίδι να με πας….”.

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” παρουσίασαν στην πανέμορφη αυλή του παιδικού ξεχωριστά κάθε τμήμα του το “ήλιος και βροχή…έτσι είναι η ζωή” και το “θάλασσα ..θαλασσάκι μου”.

Σε όλες τις παιδικές γιορτές οι μικροί μαθητές με τις συντονισμένες κινήσεις τους, τους χορούς, τα ποιηματάκια, τα τραγούδια κατενθουσίασαν όλους όσοι παραβρέθηκαν.

Τα πανέμορφα σκηνικά,η μελετημένη ενδυματολογική εμφάνιση των παιδιών, η άψογη μουσική υπόκρουση όλα υπό την άριστη επιμέλεια των παιδαγωγών των σταθμών συνετέλεσαν στο όμορφο αποτέλεσμα.

Δικαίως οι γονείς των παιδιών, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι συγγενείς  συγκινήθηκαν, χάρηκαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους δίνοντας πολλά συγχαρητήρια σε αυτά και στις δασκάλες τους.

Παρόντες και οι σύλλογοι γονέων που με κάθε πρόσφορο τρόπο βοήθησαν στις γιορτές χαρίζοντας και αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά τους.

Στις εκδηλώσεις εκ μέρους τού Δήμου Τυρνάβου παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής κ. Φανή Μπίλιου και η προϊσταμένη της υπηρεσίας  κ. Θεολογία Κοκότη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ