ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΑΓΙΑΣ

Προβληματική η κίνηση και μέσω Ελάφου

Οξυμένα παραμένουν τα προβλήματα στο Σκλήθρο Αγιάς, που μετά τη χθεσινή κακοκαιρία παραμένει αποκλεισμένο από τα παράλια εξαιτίας κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στο δρόμο του Αγιοκάμπου προς το χωριό, ενώ προβληματική είναι η προσέγγιση της κοινότητας και μέσω Ελάφου, αφού ο δρόμος έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση των αρμοδίων του δήμου Αγιάς τα συνεργεία θα προχωρήσουν σήμερα σε αποκατάσταση των ζημιών και απομάκρυνση του μεγάλου όγκου χωμάτων που «κατέβασε» το βουνό, ενώ η κυκλοφορία πιθανότατα να αποκατασταθεί μέχρι το βράδυ.

Όπως επισημαίνουν στη σελίδα κάτοικοι της κοινότητας ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που θα κινηθούν προς το χωριό μέσω Ελάφου, αφού σημαντικά τμήματα του δρόμου έχουν υποχωρήσει με αποτέλεσμα ασφαλής να θεωρείται μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Εξάλλου περαιτέρω ύφεση της κακοκαιρίας καταγράφεται στα παράλια του νομού, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 15 κλήσεις από την περιοχή του Αγιοκάμπου, όπου σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση συγκροτήθηκαν 6 συνεργεία με 14 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και πραγματοποιήθηκαν 4 αντλήσεις υδάτων.

Ε.Π. ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ