ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος  η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΔΗΚΕΛ που εποπτεύονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Τα παιδιά και το προσωπικό των δύο κέντρων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία οργάνωσαν

με πολύ μεράκι και  χαρά τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που βασίστηκε στα παραμύθια «Ο ερωτευμένος Δράκος» και «Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας από την πλευρά του λύκου».

Κάθε δρώμενο της γιορτής ήταν αποτέλεσμα της  δουλειάς που γίνεται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος των δομών. Όμορφα σκηνικά, χειροποίητες στολές, χορευτικά, μουσική και στο  τέλος ένας πλούσιος μπουφές με νοστιμιές απέδειξαν πόσο όμορφο είναι να  δημιουργεί κανείς και να προσφέρει  σ΄ αυτούς που αγαπά.

Η γιορτή αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία να συγκεντρωθούν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες και να μοιραστούν αναμνήσεις και εμπειρίες, συναισθήματα και σκέψεις, που απέκτησαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  Δημιουργήθηκε, λοιπόν, μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, μια ομάδα πολύ σημαντική για την ολιστική προσέγγιση των  θεμάτων που αφορούν την αναπηρία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΛ και υπεύθυνος για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων, κ. Βαγγέλης Κυριτσάκας. Σημειώνεται ότι τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ θα συνεχίσουν να λειτουργούν  με πρωινό ωράριο ως 31 Ιουλίου και τον Αύγουστο θα παραμείνουν κλειστά.

Πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ:

Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο), τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ. κα. Χρύσα Παππα. Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων, τ. 2410 680-205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00 μ.μ κα. Βάγια Νάτσιου.

Υπενθυμίζεται ότι στα ανωτέρω σημεία γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την ένταξη στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ μέσω του προγράμματος “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής έτους 2018-2019” με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Η διάρκεια των αιτήσεων θα είναι έως 3 Ιουλίου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ