ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Η ομάδα Παγκορασίδων του Α.Ο. Σουφλαρίων συμμετέχει για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών. Μια σημαντική επιτυχία για το σύλλογο, που αποδεικνύει την σημαντική δουλειά  που γίνεται στα τμήματα των υποδομών του.

Στόχος της ομάδας είναι να παλέψει κάθε παιχνίδι με σκοπό τη νίκη και οι αθλήτριες να ευχαριστηθούν τη διοργάνωση και να αποκτήσουν εμπειρίες σημαντικές.

Η ομάδα θα αγωνισθεί στο Β΄ Όμιλο που θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά  29-30/6/2018 & 1/7/2018. Αντίπαλες ομάδες είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Ιωαννίνων & ο ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Παρασκευή 29-6-2018

ΩΡΑ: 18:00  Αρης Θεσσαλονίκης  – Ηρακλής Ιωαννίνων

ΩΡΑ: 20:00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών – Α.Ο.Σουφλαρίων

Σάββατο 30-6-2018

ΩΡΑ: 17:00 Ηρακλής Ιωαννίνων – Α.Ο.Σουφλαρίων

ΩΡΑ: 19:00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών – Αρης Θεσσαλονίκης

Κυριακή 1-7-2018

ΩΡΑ: 13:00 Α.Ο.Σουφλαρίων –  Αρης Θεσσαλονίκης

ΩΡΑ: 15:00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών – Ηρακλής Ιωαννίνων

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλήτριες:

Νικοπούλου Τζωρτζίνα, Καραβέλη Γρηγορία, Νένου Μαριλέττα, Δραγατσίκη Ελένη, Μπαρμπούζα Αθηνά, Σκούπρα Αρετή, Γιαννοπούλου  Δωροθέα, Κελεπούρη Τόνια, Κατσακιώρη Αλέξια, Μασούρα Μαρίνα, Στοϊδου Μαρία, Μπισμπίκη Μαρία, Παπαδοπούλου Αθηνά.

Προπονητές: ο κ. Κουκούλης Γεώργιος & η κα Πλιάκα Βάσω

Συνοδός έφορος: η κα Καβριγιάννη Κική

Καλή επιτυχία στην ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Food Service, Φροντιστήριο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ Βαλώζος – Πέρπερας, ΙΚΤΕΟ  Ζερβός και την Πιτσαρία ΙΤΑΛΙΚΟ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη τους και για την άψογη συνεργασία σε όλη τη χρονιά αλλά στην συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ