ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ «ΧΙΟΝΙ» ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Απρόβλεπτη έκταση δείχνει να παίρνει η δημοσίευση «είδησης» από σελίδα του Λιβαδίου Ελασσόνας στο fb για καλοκαιρινή χιονόπτωση στην κοινότητα, αφού σύμφωνα με τους διαχειριστές της ο πρόεδρος της κοινότητας τους κατηγόρησε για παραπληροφόρηση ζητώντας μάλιστα την επέμβαση της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα πάντα με τους διαχειριστές η ανάρτηση του επίμαχου υλικού (βίντεο) έγινε στο πλαίσιο φάρσας, με τους ίδιους να επιτίθενται με νέα ανάρτηση στα μέσα που αναπαρήγαγαν την «είδηση».

Άξιο απορίας ωστόσο παραμένει το γιατί απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη τους για την ημερομηνία του βίντεο επέμειναν πως πρόκειται περί μπερδέματος, επιμένοντας στα περί χιονόπτωσης και φυσικά χωρίς να προχωρούν σε «αποκαθήλωση» της… είδησης!

Διατηρώντας την ορθογραφία και τη σύνταξη της απάντησης η σημερινή αντίδραση της σελίδας έχει ως εξής:

“Επειδή από χθές το μεσημέρι έγινε μεγάλος ντόρος με το βίντεο που ανεβάσαμε σαν εφημερίδα με τα χιόνια και το βίντεο μας άρχισε να παίζει σε όλα τα σάιτ χωρίς βέβαια κανένας να δει την ημερομηνία που έγραφε Φεβρουάριο και το βασικότερο χωρίς καν να μπουν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας να επιβεβαιώσουν την είδηση την αναπαραγαν και στο τέλος μας κατηγόρησαν κι όλας. η εφημερίδα μας όπως μας γνωρίζουν οι περισσότεροι διακρίνεται για της φάρσες της και το έχει αποδείξει πολλές φορές. ετσι ήταν και το χθεσινό άλλη μια φάρσα…αλλά ολλοι στο ποιος θα προτοπρολαβει να δημοσιεύσει την είδηση δεν πρόσεξε ημερομηνία και την πατησαν… λυπάμαι που προσπαθούν τώρα να κατηγορήσουν την εφημερίδα μας για παραπληροφόρηση και δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν το κόστος για την χαζομάρα που κάνανε προκειμένου να προβάλουν την είδηση..ο μεν πρόεδρος της κοινότητας βγήκε να μας κατηγορήσει για παραπληροφόρηση και ζήτησε να παρέμβει η δικαιοσύνη …και ρωτάμε γιατί δεν ζήτησε να παρέμβει η δικαιοσύνη όταν το λιβάδι έμεινε χωρίς ρεύμα χωρίς ίντερνετ όταν είχαμε περιστατικό πού αδέσποτα επιτέθηκαν σε κάτοικο του λιβαδίου τότε που ηταν? λυπάμαι που κάποιο βρίσκουν και ψάχνουν την ευκαιρία να μας κατηγορήσουν. αλλα ελπίζω όσοι μας ακολουθούν εδώ και 6 χρόνια ξέρουν ποιοι είμαστε και το τη έχουμε προσφέρει σε αυτόν τον τόπο. και όταν την επόμενη φορά αναδημοσιεύουν κάτι καλό θα είναι να κοιτούν ημερομηνία”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ