Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΧΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος συνεχίζει τις βολές του κατά του περιβάλλοντος των συνεργατών του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στους οποίους καταλογίζει ουσιαστικά την απόφαση για τη διαγραφή του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Πρώτου Θέματος”, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος δεν έκρυψε την έκπληξή του για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, και άφησε σαφείς αιχμές.

Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αποστροφές του Κωνσταντίνου Μίχαλου:

“Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια; Τι θέλουν στη ΝΔ, να μείνουμε άλλα πέντε χρόνια σε αυτό το καθεστώς;”.

“Τα επιμελητήρια δεν είναι κόμματα αλλά θέλουν θέσεις εργασίας”.

“Η θέση που εξέφρασα στο Σκοπιανό, ήταν αυτή που είχε ο Μητσοτάκης πριν την αλλάξει”.

“Από πότε μπαίνει σε σύγκριση ο λόγος των επιμελητήριων με τον λόγο των κομμάτων; Δεν τα έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους. Από εκεί και πέρα τους ζήτησα να έχουν ψυχραιμαία”.

“Ας προσπαθήσουν οι σημερινοί ένοικοι του κόμματος να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και ας αφήσουν τα τερτίπια. Είναι δυνατόν το επιχείρημα για τη διαγραφή μου να είναι η φωτογραφία του επικεφαλής της ΚΕΕ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής; Αυτό μου ελέχθη χθες το μεσημέρι”.

“Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα, δεν είχα ποτέ κομματική ενασχόληση, ας κάνουν εκεί τα παιδάκια ό,τι θέλουν, ο κ. Αυγενάκης και οι κύριοι που επινόησαν το σενάριο ότι δημιουργείται ένα κόμμα, κότσαραν και τη φωτογραφία και μετά είχαν την απαίτηση να απαντήσω στη νοσηρή φαντασία του κ. Αυγενάκη”.

“Εάν εγώ την επόμενη ημέρα των εκλογών ζητούσα εκλογές ως πρόεδρος των επιχειρηματιών δεν θα ήμουνα στη θέση μου σήμερα. Από τη στιγμή που ζητάμε συνεχώς εκλογές, η πάγια θέση από το 2006 του επιχειρηματικού κόσμου είναι η πολιτική σταθερότητα και αυτή διαταράσσεται κάθε φορά που γίνονται πρόωρες εκλογές”.

ysterografa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ