ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς με αφορμή τις μεγάλες ζημιές από τις βροχοπτώσεις σε νεκταρίνια και ροδάκινα

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια οι παραγωγοί νεκταρινιών και ροδάκινων της περιοχής μας αλλά και όλης της Ελλάδας καθώς είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται για ακόμη μια χρόνια από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα μάλιστα που παραμένουμε απλήρωτοι από τις περυσινές βροχοπτώσεις και από την πλευρά του υπουργείου το μόνο που μας λένε είναι ότι κάποια στιγμή αν όλα πάνε καλά θα πληρωθούμε. Γενικά και αόριστα χωρίς καμία δέσμευση.

Καλούμε τον ΕΛΓΑ να αναλάβει την εκτίμηση και την αποζημίωση των παραγωγών μιας και είναι ξεκάθαρο ότι η ζημιά προκλήθηκε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να μην σκεφτούν καν να επαναλάβουν τα περυσινά τους κόλπα ρίχνοντας το μπαλάκι στο υπουργείο και τους συνεταιρισμούς

Στον ΕΛΓΑ πληρώνουμε για να ασφαλίσουμε την παραγωγή μας από τον ΕΛΓΑ απαιτούμε να αποζημιωθούμε!!!

Καλούμε τους αγρότες της περιοχής μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα για ότι κινητοποίηση χρειαστεί να κάνουμε αν ο ΕΛΓΑ δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ