ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΜΠΑΤΧΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Νέο μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζοντας πως απάντησε θετική στην πρότασή της ο 26χρονος αρχηγός της αλβανικής Παρτιζάνι Τιράνων Idriz Batha.

Ο Batha μαζί με το Ρουμάνο μανατζέρ του θα βρίσκονται στη Λάρισα την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί».

Ο  26χρονος κεντρικός χαφ της Παρτιζάνι Τιράνων αγωνίζεται στις θέσεις «8» και «10», ενώ είναι διεθνής με την Κ21 της πατρίδας του και προέρχεται από τα «σπλάχνα» της νυν ομάδας του. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Μπέσα και Τέουτα της χώρας του και συνολικά έχει 155 συμμετοχές και 18 γκολ στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. Ο Μπάτχα γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο στις 28 Μαρτίου του 1992 και ξεκίνησε την καριέρα από την Μπέσα, το 2013 μετακόμισε στο Δυρράχιο για την Τέουτα, ενώ από το 2014 ήταν κάτοικος πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας (Τιράνων), φορώντας τη φανέλα της Παρτιζάνι.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε 5 γκολ σε 31 συμμετοχές (οι 30 στο αρχικό σχήμα) στο πρωτάθλημα Αλβανίας και 2 γκολ σε 5 συμμετοχές (οι 4 στο αρχικό σχήμα) στο Κύπελλο. Παράλληλα, αγωνίστηκε και δύο φορές στο Europa League και τα προκριματικά κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ.

Σημειώνεται πως ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη γειτονική χώρα ποδοσφαιριστής αναμένεται να καλύψει το κενό του Αγκάνοβιτς, ο οποίος παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές και διαβεβαιώσεις αποχώρησε τελικά από την ΑΕΛ για προσωπικούς λόγους.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ