Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική του συλλόγου αλλά και κάνοντας περήφανη τη Λάρισα τα κορίτσια του Γ.Σ ΝΙΚΗ απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στο επίκεντρο μετά και τις συνεχείς επιτυχίες σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σαφώς και έχει «κατά νου» το σωματείο, που όχι απλά πήρε το ρίσκο σηκώνοντας το βάρος μιας σπουδαίας διοργάνωσης όπως τα τελικά του πρωταθλήματος, αλλά την έφερε εις πέρας με αξιοθαύμαστη επιτυχία.

Με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων στο πλευρό τους οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δουλεύοντας για την επιτυχία του εγχειρήματος, ενώ ρεσιτάλ εξυπηρέτησης έδωσαν πάνω από 40 εθελοντές, γονείς αθλητριών του συλλόγου, που ήταν εκεί για τα πάντα!

Από τις πεντακάθαρες και πλήρως εξοπλισμένες με τα απαραίτητα τουαλέτες του κλειστού της Νεάπολης μέχρι και παρέχοντας βοήθεια και οδηγίες για την κίνηση των φιλάθλων άλλων πόλεων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου οι εθελοντές ήταν πανταχού παρόντες κερδίζοντας δίκαια τα κολακευτικά σχόλια όλων για την προσφορά τους, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και πρόσφατη δράση του συλλόγου, όπου στο πλαίσιο των γυμναστικών του επιδείξεων στήριξε το «Κάνε μια ευχή Ελλάδας», για να δεχθεί τις θερμές ευχαριστίες του.

Όσο για τους ένθερμους φιλάθλους της «Νίκης», ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε το διακαή πόθο τους, όπως εκφράσθηκε στο πανό που σηκώθηκε στη Νεάπολη, και τα κορίτσια του συλλόγου φρόντισαν να τους αποζημιώσουν με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας πρωτιές και μετάλλια!

Μπράβο σε όλους!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ