ΤΟ «ΚΑΡΦΙ» ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ “Θ.Θ” ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Κ. ΣΠΑΝΟΥ 

Με το δικό του τρόπο έστειλε τις ευχές του για την πρεμιέρα του Θεσσαλικού Θεάτρου ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Κ. Τσιάνος, ο οποίος με ανάρτησή του φρόντισε να αφήσει το… «καρφάκι» του μιλώντας για «εξορία» του Θ.Θ από το θέατρο «Αυλή του Μύλου» στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ.

«Εύχομαι στο “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ” καλή επιτυχία που αρχίζει σήμερα τις παραστάσεις του. Έμεινα έκπληκτος βέβαια που θα παίξει στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ και όχι στο υπέροχο θέατρο “ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ” που δημιουργήσαμε πριν από μερικά χρόνια για να μπορεί το Θέατρό μας να δίνει και το καλοκαίρι πολλές παραστάσεις σ΄αυτό. Και να πραγματοποιούνται οι παράλληλες μουσικοθεατρικές βραδιές που άφησαν εποχή. Το Θέατρο “ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ” θαυμάστηκε σαν υπέροχος, δροσερός και πανέμορφος χώρος από πολλούς. Είναι από τα μοναδικά, στο είδος του, θέατρα στην Ελλάδα και ανήκει στο “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ”! Γιατί το εξόρισαν από κει; Κρίμα! Η τωρινή παράσταση πρέπει να πάει καλά και το Θέατρό μας να κάνει ακόμη μια επιτυχία!», σημείωσε ο Κ. Τσιάνος.

Εξαιρετικά αποδείχθηκαν τα ρεφλέξ και της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεσσαλικού Κ. Σπανού, που έσπευσε να απαντήσει ευγενέστατα τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας. Είναι πολύ ωραίο το θέατρο της ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, πράγματι αλλά εφέτος αποφασίσαμε να μη μείνει το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ μόνο στη Λάρισα, αλλά να πάει στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ και όλη την Ελλάδα με δική του παραγωγή. Είναι σπουδαίο το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ να είναι παρών παντού. Ευχαριστούμε και πάλι!».

Θυμίζουμε πως το Θ.Θ κάνει απόψε στις 21.15 πρεμιέρα στο Κηποθέατρο με την κωμωδία του Ζ. Φεϋντώ «Από το γάμο στο διαζύγιο?», σε νέα μετάφραση και με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Λαρισαίου ηθοποιού Κ. Γιοαννακόπουλου αλλά και του Τυρναβίτη Δ. Τσικούρα, ενώ η παράσταση θα επαναληφθεί και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ:
ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΙΚΗ ΜΠΑΚΑ
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ : ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΚΑΡΑΘΥΜΙΟΥ
Β’ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΜΠΑΚΗΣ
MAKE-UP ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ: ΝΕΛΙΤΑ ΛΥΚΟΥΡΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12 €, ΜΕΙΩΜΕΝΟ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ) 8€
ΟΜΑΔΙΚΑ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ – ΑΝΕΡΓΟΙ 5 €

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ