ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ «ΟΡΓΑΝΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Άρχισαν τα… όργανα στο δήμο Αγιάς ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, με το γνωστό επιχειρηματία Δ. Ευθυμίου να συνεχίζει τις επαφές του μη κρύβοντας το ενδιαφέρον του για το δημαρχιακό θώκο, την ώρα που δεδομένη θα πρέπει να είναι και η πρόθεση της Β. Αλεξανδρίδου για ανάμειξη στα κοινά της περιοχής.

Με το νυν δήμαρχο Αντ. Γκουντάρα να κοιτά ψηλότερα αίσθηση προκάλεσε ανάρτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Αγιάς Γρ. Καλαγιά, ο οποίος φρόντισε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τις εξελίξεις αφήνοντας αιχμές για τα κομματικά χρίσματα, αλλά και κάνοντας λόγο για «δημιουργία σύγχυσης και παραπληροφόρηση».

«Ευθυμίου Δημήτρης .Χρόνια υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κύριο Αντώνη Γκουντάρα .Δηλώνει ότι επιθυμεί να κατέβει για δήμαρχος Αγιάς αλλά με προϋποθέσεις. Να φύγει ο κύριος Γκουντάρας αλλά και να πάρει το χρίσμα της Νέας δημοκρατίας ασχέτως αν προέρχεται από αριστερό χώρο. Λίγο τραβηγμένα όλα αυτά αλλά τα δηλώνει επίσημα στα ΜΜΕ….Αν και επί χρόνια είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τον δήμαρχο Αγιάς έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά πως ο ερωτευμένος με την αυτοδιοίκηση δήμαρχος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Α βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης .Επομένως μένει μόνο η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ..Αυτό φυσικά συμφέρει μόνο τον κύριο Γκουντάρα γιατί στην τελική μόνο αυτό του έμεινε για να ελπίζει .Δημιουργία σύγχυσης .Όμως αυτή η βιασύνη πολλών να δημιουργήσουν προεκλογικό κλίμα μόνο κακό μπορεί να κάνει στον τόπο μας .Όμως δύσκολα μπορεί η στρατιά του νυν δημάρχου Αγιάς να πιστέψει ότι χάνουν τις εκλογές και επιδόθηκαν όλοι τους στο γνωστό τους παιχνίδι .. και μια συμβουλή προς τους νεοεισερχόμενους … Tα κόμματα αποτελούν δημοκρατικούς θεσμούς απαραίτητους για τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να παράγουν πολιτική για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και επομένως και για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν μπορούν όμως σε καμία περίπτωση να υποκαθιστούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ελέγχοντας την άσκηση της δικής της εξουσίας, δια μέσου του διορισμού (χρίσματος) των υποψήφιων δημάρχων. και αυτή είναι η γραμμή σχεδόν όλων των κομμάτων σε μικρούς δήμους να μην δίνουν χρίσματα .Αν λοιπόν κάποιος επιθυμεί να κατέβει για δήμαρχος με το καλό αλλά πρώτα να στηρίζεται στα πόδια του και μετά στα κόμματα ..οτιδήποτε άλλα μόνο προβληματισμούς πετυχαίνει ,σύγχυση και παραπληροφόρηση ….», σημείωσε στη σελίδα του ο επικεφαλής του Δώτιου Πεδίου, με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά στο f/b.

Έχει δρόμο και ενδιαφέρον…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ