”ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ”… Αληθινή κοινωνικοαστυνομική ιστορία

ΓΡΑΦΕΙ Ο Νίκος Μπέτσιος, Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Πριν χρόνια έξω από την πόλη σε απόμερο ανηφορικό δρομάκι είχε σταθμεύσει βραδυνές ώρες ένα Ι.Χ.Ε. αυτ/το στο οποίο επέβαινε παράνομο ερωτικό ζευγάρι , παντρεμένοι και οι δύο.

Ξαφνικά και ενώ απολάμβαναν ….με αυταπάρνηση τον έρωτά τους με …αχαλίνωτο sex και …τα “έδιναν όλα”, λύνεται ξαφνικά το χειρόφρενο του αυτ/του και το αυτ/το άρχισε να τσουλάει προς την κατηφόρα,όπου παρακάτω διέρχονταν επαρχιακή εθνική οδός , με συνέπεια και πριν προλάβουν να συνέλθουν από το ερωτικό ”κρεσέντο”, βρέθηκαν στην εθνική οδό, όπου εκεί για κακή τους τύχη …τους ”στουκάρει” διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτ/το , με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει…

Ειδοποιείται ασθενοφόρο και η Τροχαία όπου μεταβαίνουν επί τόπου για την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο, ενώ ένας τροχονόμος τους βοήθησε να …βρακωθούν.

Στο Νοσοκομείο ο τραυματισμένος εραστής –πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, ως επιχειρηματίας, παρακάλεσε τους άνδρες της Τροχαίας και τους δημοσιογράφους που πληροφορήθηκαν για το τροχαίο και μετέβησαν στο Νοσοκομείο για την δημοσιογραφική κάλυψη του συμβάντος, να μη δημοσιοποιήσουν τα ονομαστικά τους στοιχεία ,για να μη δημιουργηθεί προσωπικό και οικογενειακό πρόβλημα.

Ένας από τους δημοσιογράφους ενημέρωσε τον εκδότη της εφημερίδας τι να πράξει για το συγκεκριμένο αίτημα. O εκδότης της εφημερίδας μόλις άκουσε το όνομα της γυναίκας….”πέταξε από τη χαρά του” και …”έτριβε τα χέρια του”, γιατί η ..άπιστη , ήταν …πρώην γκόμενά του και τον παράτησε για να τα φτιάξει με τον επιχειρηματία… και ”ανέκραξε”… ”όλα εδώ πληρώνονται”.

Έτσι λοιπόν το θέμα έλαβε γαργαλιστικές διαστάσεις στην τοπική κοινωνία,με πρωτοσέλιδο τίτλο στην εφημερίδα. Τώρα για τα υπόλοιπα…τι να σας πώ…”Ενός κακού μύρια έπονται”…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ