ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΝΟΔΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Ανακοίνωση της νομαρχιακής οργάνωσης Λάρισας της ΝΔ μετά τα τελευταία δημοσιεύματα

Τις τελευταίες ημέρες, μέσω δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού κυρίως τύπου, γίνεται λόγος για μελλοντική αυτοδιοικητική υποψηφιότητα στον Δήμο Αγιάς, η οποία δήθεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από τα κεντρικά της Παράταξής μας στην Αθήνα.

Καμία υποψηφιότητα δεν ισχύει και πολύ περισσότερο δεν έχει «κλειδώσει», παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στον τοπικό τύπο, γεγονός για το οποίο είναι ενήμερη και σύμφωνη και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς.

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν και αποτελεί πάγια θέση της Οργάνωσής μας, είναι απολύτως θεμιτό και ελπιδοφόρο να υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά και κάθοδο στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα και διαρροές -εν γνώσει ή εν αγνοία των ενδιαφερομένων- που στόχο έχουν να προκαταλάβουν, τόσο υποψηφιότητες όσο και τη βούληση του απλού πολίτη, είναι μη καταστατικά σύννομες όταν αναφέρονται στη Ν.Δ.

Υπάρχουν συγκεκριμένες θεσμικές και καταστατικές διαδικασίες οι οποίες και θα τηρηθούν πιστά, με απόλυτο σεβασμό στα όργανα του κόμματος και στο πλαίσιο που ο ίδιος ο Πρόεδρός μας έχει θέσει.

Στο νόμο Λάρισας οι διαδικασίες αυτές θα τηρηθούν ΑΠΟΛΥΤΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ