6ΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ Α. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Με ποινή κάθειρξης έξι ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια για το αδίκημα της απάτης καταδίκασε κατά πλειοψηφία το Τριμελές Εφετείο Λάρισας τον πρώην σύντροφο της γνωστής ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου, σε μια υπόθεση που από τις αρχές Ιουνίου απασχόλησε τα δικαστήρια της Λάρισας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η γνωστή ηθοποιός δήλωσε «δικαιωμένη και ευτυχισμένη» για την απόφαση, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε πως ο κατηγορούμενος θα πρέπει να της επιστρέψει το ποσό των 250.000 ευρώ.

«Ας μας επιστρέψουν πρώτα αυτά τα χρήματα και στο 5μελές θα είμαστε πιο επιεικείς!», ήταν η χαρακτηριστική αντίδραση του συνηγόρου της, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η ηθοποιός μιλούσε για κατάχρηση άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε τελικά με βούλευμα για ποσό 640.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως ο κατηγορούμενος πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφου, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισής του δήλωσαν πως προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα.

«Θεωρούμε θετικό το ότι περιορίστηκε το ποσό στα 250.000 ευρώ, ωστόσο κρίνουμε πως μια καθαρά αστική υπόθεση ποινικοποιήθηκε και το δικαστήριο έκρινε συναισθηματικά», τόνισαν οι συνήγοροι του κατηγορουμένου, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκασή της από το 5μελές Εφετείο.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ