«LEGO: Η ΤΑΙΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Την Δευτέρα  2/7 και στις 9.15 το βράδυ η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλλει την παιδική ταινία animation “LEGΟ: η ταινία”.

«O Έμμετ ο χτίστης, ένας συνηθισμένος και τυπικός χαρακτήρας LEGO, έχει κατά λάθος χαρακτηριστεί ως «ο Εκλεκτός», o «άνθρωπος» – κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου. Έτσι, εντάσσεται σε μια μυστική αντιστασιακή οργάνωση. Καθήκον του είναι να σώσει τον κόσμο από τον δολοπλόκο ηγέτη President Business, ο οποίος έχει αποφασίσει να διαφυλάξει το κατεστημένο με τον πιο απλό τρόπο: Θα κολλήσει τους πάντες στις θέσεις τους. Αυτό όμως είναι ένα «ταξίδι» για το οποίο ο Έμμετ και η παρέα του είναι εντελώς απροετοίμαστοι! Πολύ όμως απροετοίμαστοι! Τρομερά απροετοίμαστοι! Απροετοίμαστοι όσο δεν πάει άλλο»!

Η σκηνοθεσία είναι των Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ σε σενάριο των Νταν Χέιγκμαν, Κέβιν Χέιγκμαν, Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ.

Σε μια κωμωδία χωρίς όρια, με εικόνες χωρίς ορίζοντα, δεν είναι μόνο τα παιδιά που θα ενθουσιαστούν με την «Ταινία Lego» είναι και οι μεγαλύτεροι, που χωρίς ίχνος προσπάθειας θα παραδοθούν σε μια ευκαιρία να αδειάσουν το μυαλό τους και να σκεφτούν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ενώσουν δυο πλαστικά τουβλάκια για να φτιάξουν ένα νέο, μαγικό κόσμο, όπως παλιά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ