ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η Μ. ΛΑΚΗ ΚΑΙ Η Δ. ΠΑΥΛΟΥ!!!

Η Μιχαέλα Λάκη και η Δήμητρα Παύλου έφτασαν μέχρι το τέλος την αναμέτρηση της Ελλάδας με την πανίσχυρη Ρωσία, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 2-1, ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Στο τουρνουά των αγοριών, η Ελλάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο consolation ταμπλό.

Η Ελλάδα κοίταξε στα μάτια την πολύ δυνατή ομάδα της Ρωσίας, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει και τη μεγάλη υπέρβαση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, για την ημιτελική φάση του European Summers Cups.

Η Μιχαέλα Λάκη κέρδισε την Nadezda Khalturina με 6-3, 6-3 και έκανε το 2 στα 2 στις προσωπικές της μονομαχίες, όμως ακολούθησε ο πολύ δύσκολος αγώνας της Δήμητρας Παύλου με την Diana Shnaider, μια παίκτρια που είναι στο Νο.1 στα 14άρια της Ευρώπης και στο Νο. 30 της συνολικής κατάταξης της Tennis Europe. Η Δήμητρα το πάλεψε και έκανε καλή προσπάθεια, όμως η Shnaider πήρε τη νίκη με 6-3, 6-1.

Στο διπλό που έκρινε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, η Khalturina και η Shnaider πήραν τη νίκη επί της Λάκη και της Παύλου με 6-3, 6-0.

Σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Γαλλίας, που είναι στο Νο. 3 του ταμπλό, για την 3η θέση του τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ