ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Η ανακοίνωση που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Στέλιος Ροντούλης, Ανδρέας Ξηρομερίσιοςκαι Θεόδωρος  Λάππας

Δίπλα από το Κοιμητήριο του Τυρνάβου, επί της οδού Κισσάβου , υπάρχει ένα πάρκο , το οποίο η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση έχει μετατρέψει σε ερειπιώνα λόγω της εξόφθαλμης  εγκατάλειψής του.

Αγανακτισμένοι οι περίοικοι έστειλαν “βροχή” φωτογραφιών στη “Δράση Πολιτών”, για να εκδηλώσουν την απογοήτευσή τους και για να αφυπνίσουν μια κοιμισμένη δημοτική αρχή που υποσκάπτει καθημερινά την ποιότητα της ζωής τους.
Έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε το αποσταλέν φωτογραφικό υλικό και να απαιτήσουμε, εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής, την ταχεία αποκατάσταση της αισθητικής και της καθαριότητας του προαναφερομένου πάρκου, καθόσον αυτό αποτελεί πόλο αναψυχής για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και για μικρά παιδιά.
Σε περίπτωση δε που ο ωχαδελφισμός των υπευθύνων πρυτανεύσει και πάλι, κάτι που άλλωστε θεωρούμε ιδιαιτέρως πιθανό, θα επανέλθουμε στο θέμα.Θα είμαστε όμως τότε και εμείς πολύ πιο σκληροί έναντι της δικής τους εξοργιστικής  απάθειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ