ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΘΕΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

με αφορμή τη διοργάνωση κοινής Ελληνικής δυναμικής παρουσίας στην κορυφαία εμπορική έκθεση Worldfood Μόσχας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας, ενημερωτική εκδήλωση για τις δυνατότητες ανάπτυξης των εξαγωγών

των θεσσαλικών επιχειρήσεων στη Ρωσική Ομοσπονδία, στο Καζακστάν, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Αίγυπτο, σε άλλες τρίτες χώρες αλλά και στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Σε μια τόσο δύσκολη για την Ελληνική επιχειρηματικότητα συγκυρία, μονόδρομος προς την ανάπτυξη είναι οι εξαγωγές. Μεγάλος εξαγωγικός προσανατολισμός, παρά τις κυρώσεις και το εμπάργκο, είναι η Ρωσία.

Παρά τις κυρώσεις και το Εμπάργκο και παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να εξάγουμε στη Ρωσία φρούτα, τυροκομικά κρέατα και αλλαντικά, οι Ελληνικές Εξαγωγές των υπόλοιπων διατροφικών προϊόντων προς τη Ρωσική Ομοσπονδία αυξήθηκαν το 2017 κατά 8,75% και ανήλθαν περίπου στα 234 εκατομμύρια ευρώ. Μία πολύ σημαντική δυνατότητα να εξάγει κάποιος στη Ρωσική αγορά δίδεται με τη συμμετοχή στις Διεθνείς εκθέσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας Οικονομοτεχνικής,  μίας εταιρείας συμβούλων για την ανάπτυξη των πωλήσεων και την προώθηση τροφίμων  και ποτών από την Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ