PISINA SUMMER COFEE BAR: ΌΤΑΝ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Βρίσκεται στη Σκεπαστή της Νεάπολης και σε περιμένει για να σου χαρίσει αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που περνάς τις πόρτες της εισόδου, νιώθεις πως βρίσκεσαι σε έναν άλλο τόπο, μακριά από τη ζέστη της Λάρισας.

Λάρισα | Larisaevents.gr Pisina-Coffee-bar1

Ομπρέλες, ξαπλώστρες, ευρύχωροι καναπέδες και υπερυψωμένα τραπεζάκια κοσμούν το καταπράσινο γκαζόν. Η μουσική σε χαλαρώνει και σε συνδυασμό με την μοναδική ατμόσφαιρα σε κάνει να θες να ρίξεις μια βουτιά στην μεγάλη πισίνα η οποία βρίσκεται στο κέντρο του μαγαζιού. Παράλληλα, καφέδες, σάντουιτς και ότι άλλο λαχταρήσεις έρχονται σε πολύ καλές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό του Pisina Summer Cofee Bar.

Αν πάλι ψήνεσαι για beach volley και ρακέτες, δεν έχεις παρά να πάρεις την παρέα σου και να παίξετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατίθεται για το κοινό.

Λάρισα | Larisaevents.gr Pisina-Coffee-bar3

Το καλύτερο; Η είσοδος είναι δωρεάν για φοιτητές, μαθητές και ανέργους. Ηλιοθεραπεία, ξεκούραση και πολλές βουτιές στην πισίνα για μικρούς και μεγάλους. Μία συνολική all day εμπειρία με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλους, δύο βήματα από το κέντρο της πόλης.

Ο χώρος διαθέτει και παιδική πισίνα για τα μικρά παιδάκια, ενώ διατίθεται και για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις και παιδικά πάρτι.

Facebook: Pisina Summer Cofee Bar

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ