ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση για την υγεία που διοργάνωσε η Ο.Μ. Τυρνάβου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το βράδυ της Τρίτης το μέλος του δ.σ. των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων και υπεύθυνος του τομέα Υγείας της Ν.Ε. του κόμματος Γιάννης Καριπίδης παρουσιάζοντας τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη δημόσια υγεία

με αιχμή του δόρατος τις αλλαγές που προωθεί με την θέσπιση του Οικογενειακού Γιατρού, τις ΤΟΜΥ και τις αλλαγές στη διαχείριση και λειτουργία των νοσοκομείων.

Μιλώντας σε μία μαζική εκδήλωση με ακροατήριο γιατρούς, νοσηλευτές και πολίτες ευρέως πολιτικού φάσματος, παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων ο κ. Καριπίδης, παρουσίασε πτυχές του νέου θεσμού του οικογενειακού γιατρού, αναφέρθηκε στις αλλαγές που δρομολογούνται στην πρωτοβάθμια υγεία, υπεραμύνθηκε του έργου της σημερινής διοίκησης των δύο νοσοκομείων, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί λάθη, αστοχίες και καθυστερήσεις στον τόσο ευαίσθητο χώρο της δημόσια υγείας.

Ο κ. Καριπίδης απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων ενώ αναπτύχθηκε και ένας γόνιμος διάλογος σε μια συζήτηση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παιδής ο οποίος αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση των διοργανωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση επρόκειτο να κάνει εισήγηση και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ν. Αντωνίου ο οποίος για καθαρά υπηρεσιακούς λόγους όπως ανέφερε δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ