ΠΑΕ ΑΕΛ: ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ»

Με εξώδικο απαντά η πλευρά της ΑΕΛ

Εξώδικο Απάντηση-Δήλωση-Πρόσκληση προς την Γήπεδο Λάρισας ΑΕ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΠΑΕΛ ΑΕΛ, αντιδρώντας έτσι σε προηγούμενη κίνηση της πλευράς Πηλαδάκη, η οποία με εξώδικο διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση του γηπέδου στην «πρώτη» της ομάδας που ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στο εξώδικο της ΠΑΕ χαρακτηρίζεται ως «εκβιαστικό κωλόχαρτο» το εξώδικο της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» σύμφωνα με το οποίο κακώς ορίστηκε στο ARENA η εκδήλωση της ομάδας μετά τη λήξη της σύμβασης, όπως και το γεγονός πως στο εξώδικό τους οι «βυσσινί» επικαλούνται για μια ακόμη φορά το όνομα του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Αναλυτικά στο εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Λάρισας – ΑΕΛ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΛ ΠΑΕ», η οποία εδρεύει στη Λάρισα (οδός Κύπρου 72), νομίμως εκπροσωπούμενης με ΑΦΜ 997183228 ΔΟΥ Λάρισας.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ

Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ», η οποία εδρεύει στη Λάρισα (Μεζούρλο, περιοχή Νεάπολης, Τ.Κ. 41100), νομίμως εκπροσωπούμενης με ΑΦΜ 999085790, ΔΟΥ Λάρισας.

********************************
Λάβαμε τη δυστυχώς υπογραφόμενη από το Δικηγόρο Ευθυμίου, μέλος του ΔΣ της εφημερίδας «Ελευθερία» και νομικό σύμβουλο της εταιρείας «Ελευθερία» και σύζυγο εντιμοτάτης και ικανοτάτης Δικαστού, εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση – γνωστοποίηση, με την οποία έχετε το θράσος να διαμαρτύρεστε αφενός μεν γιατί καθορίσαμε το αυτονόητο, δηλαδή την πρώτη επίσημη προπόνηση και την παρουσίαση της ομάδος μας, στο γήπεδο μας, στο γήπεδο που έχει το όνομα της ομάδος μας, στο γήπεδο που κατασκευάστηκε με δωρεάν παραχώρηση γης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, στο γήπεδο που η Ερασιτεχνική ΑΕΛ παραιτήθηκε όλων των νομίμων δικαιωμάτων της ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, στο γήπεδο που κατασκευάστηκε με δάνειο 50 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς καμία εξασφάλιση, από την αμαρτωλή MARFIN και της οποίας ο ιδιοκτήτης απατεώνας Βγενόπουλος, στενότατος φίλος του ιδιοκτήτη της εταιρείας σας, οι απατεώνες συνεργάτες του και όσοι πήραν όλα αυτά τα θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ, όπως και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σας, ευρίσκονται υπό τον έλεγχο της Ελληνικής και Κυπριακής Δικαιοσύνης, αφετέρου δε διότι αγνοούμε ένα εκβιαστικό «κωλόχαρτο», το οποίο αποστείλατε και με το οποίο ισχυρίζεστε ότι κακώς ορίσαμε την ως άνω εκδήλωση στο γήπεδο μας και στο γήπεδο των οπαδών μας, διότι κατά τη γνώμη σας έχει λυθεί η μεταξύ μας σύμβαση, προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τα τακτικά Δικαστήρια της Λαρίσης, αφού γνωρίζετε ότι μόνο αυτά μπορούν να λύσουν τη μεταξύ μας μισθωτική σύμβαση, εάν θεωρήσουν ουσιαστικά και νομικά βάσιμη την καταγγελία σας, ότι δηλαδή, ενώ έχετε εισπράξει μέχρι σήμερα ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, ήτοι ένα πρωτοφανές παγκοσμίως ποσό μισθώματος για το γήπεδο που έγινε μόνο για την ομάδα μας, και το οποίο μίσθωμα είναι το 50% των συνολικών εσόδων μας επί μία διετία και εξαιτίας του οποίου μας δημιουργήθηκε αντίστοιχο παθητικό, μόνο και μόνο γιατί σε συμφωνία με εσάς επί τρία χρόνια δεν εξοφλήσαμε μία ασφάλεια κόστους δέκα οχτώ χιλιάδες ευρώ και δεν πληρώσαμε για το ραδιόφωνο που δεν λειτουργεί, πέντε χιλιάδες ευρώ.

ΕΠΕΙΔΗ όπως γνωρίζει και ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής οι επαγγελματικές μισθώσεις καταργούνται μόνο με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις (Πρωτοδικείο, Εφετείο, Άρειος Πάγος) και όχι με εξώδικες προσκλήσεις.

ΕΠΕΙΔΗ κι ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής γνωρίζει ότι, εάν τολμήσει ο οιοσδήποτε, χωρίς δικαστική απόφαση, να παρακωλύσει τη συνηθισμένη χρήση που έχει συμφωνηθεί για οποιαδήποτε επαγγελματική μίσθωση, διαπράττει το αυτόφωρο έγκλημα της αυτοδικίας.

ΕΠΕΙΔΗ έχουμε αντιληφθεί ότι ο μοναδικός λόγος, για τον οποίο προβαίνετε σε αυτές τις καταχρηστικές εξώδικες ενέργειες, είναι για να παραπλανήσετε τους οπαδούς μας, ότι δήθεν δεν θα χρησιμοποιήσουμε τη σεζόν 2018-19, αλλά και πάντοτε, όσο υπάρχει η ΑΕΛ, το γήπεδο το οποίο έγινε μόνο για αυτήν και δεν έγινε ούτε για τη Βέροια ούτε για τα Τρίκαλα, με τους οποίους συζητήσατε, ούτε για να εισπράττετε τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ το χρόνο από τα φωτοβολταϊκά της στέγης όπως ο ίδιος είπατε στον κ. Κούγια, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΞΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΕΠΕΙΔΗ φαίνεται ότι σήμερα χάσατε την ψυχραιμία σας, όταν πληροφορηθήκατε από τον υπάλληλο σας στο γήπεδο, παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Μίμη Τσακμακίδη (για να μην ξεχνάμε, με προσφυγή έφυγε από την ΑΕΛ, για να πάει στον Ιωνικό του Κανελλάκη) ότι το σχέδιο σας καταρρέει, αφού οι οπαδοί μας μέσα σε ελάχιστο χρόνο έσπασαν το πρώτο φράγμα των χιλίων εισιτηρίων διαρκείας και συρρέουν καθημερινώς κατά εκατοντάδες στο AELFCARENA, για να σπάσουν έως το τέλος Αυγούστου το φράγμα των πέντε χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας, για να σας κάνουμε πλούσιους, ώστε να απολαμβάνει ο κ. Πηλαδάκης από τον Απρίλιο τις κοσμικές του διακοπές στη Μύκονο, ενώ εμείς εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να φτάσουμε την ΑΕΛ εκεί που επιβάλλει η ιστορία της.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να πάψετε με τον ικανότατο Δικηγόρο σας να προκαλείτε τους χιλιάδες οπαδούς μας, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΟΥΜΕ ότι, εάν τολμήσετε, έστω και μόνο για λόγους εντυπώσεων, να προσπαθήσετε να αποτρέψετε την είσοδο των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μας στα αποδυτήρια της ομάδας μας, αλλά και την είσοδο του ιερέως για τον καθιερωμένο αγιασμό, θα αντιμετωπίσετε την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά είμαστε βέβαιοι και τους χιλιάδες οπαδούς μας, οι οποίοι με επικεφαλής το Δήμαρχο Λαρισαίων, ο οποίος έχει τοποθετηθεί για το θέμα αυτό δημόσια, θα σας κάνουν να αντιληφθείτε, ότι εφόσον εισπράττετε το ετήσιο μίσθωμα των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, δεν έχετε κανένα άλλο δικαίωμα.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία μεταφέρετε και στο φίλο σας το Γιαννάκη, το «καλό παιδί» που προσπάθησε και πέρυσι αλλά και φέτος να καταστρέψει την ομάδα μας, ότι μπορεί ο κ. Κούγιας να τον «έσωσε», αλλά η Δικαιοσύνη τα παρακολουθεί όλα.

Το αυτό ισχύει και για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας σας, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε από τα δικαστήρια της Λαρίσης σε τρία χρόνια φυλάκιση για ένα πλημμέλημα (ακολουθεί τον Σεπτέμβριο και το κακούργημα), γιατί μπέρδεψε τις «επιχειρήσεις» του με την ΑΕΛ.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνη, στην οποία απευθύνεται, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο Νομικός Σύμβουλος

Αλέξιος Κούγιας

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ