ALERT ΓΙΑ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΣΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό ενός 12χρονου προσφυγόπουλου που εξαφανίστηκε από τη δομή φιλοξενίας του Κουτσόχερου αργά το απόγευμα της Τρίτης., ενώ ALERT εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας οι έρευνες επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή της δομής με έμφαση στις όχθες του Πηνειού, αφού όπως προκύπτει από μαρτυρίες ομοεθνών του ο ανήλικος Σύριος εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μπάνιο στο ποτάμι, ενώ συγκεχυμένες είναι οι μαρτυρίες των προσφύγων, καθώς άλλοι αναφέρουν πως το παιδί αναχώρησε με λεωφορείο για άγνωστο προορισμό.

Ανάστατος ο καταυλισμός πραγματοποίησε χθες διαμαρτυρία ζητώντας εντατικοποίηση των ερευνών, ενώ για το συμβάν ζητήθηκε και η συνδρομή της 8ης ΕΜΑΚ, άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν έρευνες στον Πηνειό χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν ίχνη του 12χρονου.

ALERT

Στην ανακοίνωση του χαμόγελου αναφέρονται τα εξής:

“Στις 3/7/2018, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε ο Γιουσέφ (ον) Όσσο (επ) 12 ετών, συριακής καταγωγής,  από το Κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων, στην περιοχή Κουτσόχερο Λάρισας. Για την εξαφάνιση του ανήλικου ενημερωθήκαμε στις 4/07/2018 μεσημβρινές ώρες, ωστόσο, σήμερα λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού καθώς και την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να προβούμε στην δημοσιοποίησή του.

Ο Γιουσέφ (ον)  Όσσο( επ) έχει ύψος 1,50 μ.,  έχει καστανά μαλλιά και  μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ