ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕ.Λ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Τετάρτη , 4-7-2018, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των εξαιρετικών επιδόσεων τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Τυρνάβου σε συνεργασία με τη διευθύντρια και τον   Σύλλογο διδασκόντων  αποχαιρέτησε  με μια υπέροχη εκδήλωση τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Στον κατάμεστο από μαθητές, γονείς, φίλους κι εκπαιδευτικούς εξωτερικό χώρο του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Τυρνάβου και σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο Σύλλογος  Γονέων και κηδεμόνων, ξεκίνησε την τελετή με την  αποχαιρετιστήρια ομιλία  προς τους τελειόφοιτους  και τους γονείς . Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο, που δημιούργησαν οι μαθητές  με φωτογραφικές αναδρομές στη σχολική ζωή και στις δραστηριότητες μαθητών\ριων κατά την διάρκεια της φοίτησης τους στο  Γενικό Λύκειο Τυρνάβου

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μ. Κατσικαβέλα, την ομιλία της διευθύντριας, κ. Κωνσταντινιάς Πατσή και τον αποχαιρετιστήριο λόγο του προέδρου του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του ΓΕ.Λ Τυρνάβου, Αχιλλέα Ροντούλη, επιδόθηκαν οι απολυτήριοι τίτλοι σπουδών στους τελειόφοιτους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Τυρνάβου με  δήλωση του ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της τελετής αποφοίτησης !!!!! Ήταν όλα τέλεια και  η βραδιά παρότι έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ήταν φανταστική!

Οι απόφοιτοι μαζί με τις οικογένειες τους διασκέδασαν  σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αισθάνονται ότι οι κόποι τους δικαιώθηκαν, γιατί είναι πεπεισμένες ότι δεν υπάρχει πιο ωραία πράγμα για έναν άνθρωπο πολλώ δε μάλλον για έναν γονιό να χαράζει όμορφες στιγμές στο μυαλό και στην ψυχή ενός παιδιού.

Ακόμη ευχαριστούν τους μουσικούς, Θέμη Σαμαντζή, Ελενα Γράβαλου, Δημήτρη Κατσαβάκη,& Δημήτρη Φωτίου για την καταπληκτική μουσική επένδυση της βραδιάς.

Τον κ. Σερετίδη για την προσφορά του στα τραπεζοκαθισματα & την άψογη κάλυψη των ηχητικών.

Τον κ. Μπρέζα για την χορηγία των αναψυκτικών αλλά και τους υπεύθυνους του Δήμου Τυρνάβου για την παραχώρηση του χώρου και την άψογη συνεργασία …

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ