ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το γλέντι που διοργάνωσε η διοίκηση του Απελωνιακού στην πλατεία το βράδυ της Πέμπτης αφού εκατοντάδες ήταν οι φίλαθλοι και οι φίλοι της ομάδας που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο συμμετέχοντας στο γλέντι για την άνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

ΟΑλέξης Κασιάρας στο κλαρίνο με την ορχήστρα του, ο Γιώργος Αγγέλης και η Χρύσα Χουχουρέλου τα έδωσαν όλα απογειώνοντας το κέφι σε μια βραδιά που η καλή διάθεση κυριαρχούσε σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, δημοτικοί σύμβουλοι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες και αρκετοί φίλαθλοι, αλλά και λάτρεις της καλής δημοτικής μουσικής.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο πρόεδρος Τ. Μαυρίδης και τα μέλη της διοίκησης που όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησαν σκληρά για την επιτυχία της εκδήλωσης, ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που βρέθηκε κοντά στην ομάδα και ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσης Παπαγεωργίου Food Service και η Φίλιο Κλήμα Γιάτσα, καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας paidis.com, larisanew.gr και Ράδιο Τύρναβος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ