4 ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δεν άλλαξε την αγαπημένη της συνήθεια η Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα να “χτυπά μαζικά”, αυτή τη φορά με… κουαρτέτο μεταγραφών!

Νίκος Αποστολάκης, Δημήτρης Κονδυλόπουλος, Περικλής Μανώλας και Χρήστος Καραγιάννης, αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Αμπελωνιτών.

Ο Νίκος Αποστολάκης, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στους Τιτάνες Παλαμά στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αναμένεται να αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” κάτω από το καλάθι, ενώ Δημήτρης Κονδυλόπουλος, με καταγωγή από τα Δένδρα Τυρνάβου, που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, Περικλής Μανώλας, που αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Νίκαιας στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και Χρήστος Καραγιάννης, με καταγωγή από τα Δελέρια Τυρνάβου, που αγωνιζόταν στον Φοίβο στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, αναμένεται να ισχυροποιήσουν σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Δεδομένου και της παραμονής των Γιώργου Τσακνάκη, Θάνου Γκανέτσα, Δημήτρη Μπιζιάκη, Θρασύβουλου Κοτσώνα, Θέμη Τεκούση, Χρήστου Βλησαρούλη, Παναγιώτη Τεκούση, αλλά και της επιστροφής των Αμπελωνιτών Βασίλη Τεκούση και Δημήτρη Γκαμπέτα, ο  Γ.Σ.Αμπελώνα, με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή εντυπωσιακή του παρουσία, στέλνει ηχηρό μήνυμα ότι δεν έχει σκοπό να κατέβει εύκολα από την κορυφή.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας σε δηλώσεις του τόνισε:

«Αποτελεί υπόσχεσή μας από το 2017 όταν και αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας, να παρουσιάζουμε πάντα μια ανταγωνιστική αντρική ομάδα, που θα χαίρονται να βλέπουν οι Αμπελωνίτες φίλαθλοι και όχι μόνο.

Και φέτος λοιπόν, υλοποιούμε αυτήν μας την υπόσχεση.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους αθλητές και πολλές επιτυχίες.

Ενωμένοι ως το τέλος συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ