ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανάμεσα σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΕ και «Γηπέδου ΑΕ» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο FC ARENA η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΛ και η επίσημη «πρώτη» της ομάδας, ενώ σε δηλώσεις του ο προπονητής Σ. Αντωνίου μίλησε και για 2-3 προσθήκες

που θα συμπληρώσουν το «βυσσινί» ρόστερ.

Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής: Γκέκας, Καρανίκας, Κάσσος, Γρομητσάρης, Sahiti, Νούσιος, Πινακάς, Μπάμης, Χαλάτσης, Frioui, Morsy, Petrovic και Νικολούδης, ενώ νωρίτερα σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας επανέλαβε σε όλους τους τόνους πως «όσο είναι ιδιοκτήτης η ΑΕΛ θα παίζει πάντα στο ARENA».

«Τη μέρα που ήρθε το εξώδικο Πηλαδάκη πουλήσαμε μόλις 3 εισιτήρια από τα 80 που δίναμε ημερησίως», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του μεγαλομετόχου, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει πως θα υπάρξει συμφωνία για το ποσό που αφορά στο γήπεδο.

«Υπάρχουν φιλοδοξίες, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να εμφανισθούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας», τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΛ Σ. Αντωνίου, προσθέτοντας πως στο υπάρχον ρόστερ θα υπάρξει προσθήκη 2-3 ποδοσφαιριστών, ενώ στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι θα λάβουν μέρος 27-28 ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη, υποσχόμενοι πολλή δουλειά για την επίτευξη των στόχων, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναιμική παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου, που ωστόσο χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες των παικτών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: SportLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ