ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανάστατη παραμένει η Λάρισα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μιλούσε για επίθεση που δέχθηκε γυναίκα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της πόλης.

Η ανάρτηση αναφέρει πως η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο τέρμα της οδού Ιουστινιανού, καταφέρνοντας τελικά να γλυτώσει μπαίνοντας σε πολυκατοικία απωθώντας τον και βάζοντας τις φωνές.

Η κοπέλα μετά το πρώτο σοκ πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση ενώ στις περιγραφές γίνεται λόγος για νεαρό άντρα μετρίου αναστήματος, περίπου 1.70, πιθανότατα Έλληνα, ηλικίας 30-35 χρόνων, ο οποίος την ώρα της επίθεσης φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα με γράμματα.

Το συμβάν που απασχολεί την αστυνομία σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σεφέρη και 23ης Οκτωβρίου, ενώ, μετά και την κατάθεση μήνυσης από την πλευρά της κοπέλας, έγιναν κάποιες προσαγωγές χωρίς ωστόσο να ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ο δράστης.

Αναγνώστης που επικοινώνησε με τη σελίδα τόνισε πως στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κακοφωτισμένα σημεία αλλά και εγκαταλελειμμένα σπίτια που ευνοούν την ανάπτυξη παράνομων δραστηριοτήτων.

«Απόπειρες κλοπής και διακίνηση παράνομων ουσιών βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη», ανέφερε ο αναγνώστης, ζητώντας καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής αλλά και καλύτερο φωτισμό της.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ